RAP + Espanyol/Anglès - Classes de rap a Badalona
17095
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-17095,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive

RAP + ESPANYOL/ANGLÈS

Els idiomes i la música sempre han estat estretament relacionats. En tots els gèneres on hi ha lletra, els idiomes i la música s’han d’entendre per poder ir a l’uníson. Però no hi ha cap altre gènere musical on les paraules siguin tan importants com en el rap. S’ha de conèixer l’idioma a la vegada que la música.

Ambdues eines són imprescindibles per crear un matrimoni perfecte d’harmonia i comprensió. A Level Up t’oferim l’oportunitat d’aprendre a rapejar, tant en anglès com en espanyol, fent ús del flow i arribant a expressar-te com mai haguessis pensat que podries.

clases de rap en badalona

Preus i Horaris

El curs de rap es realitzarà depenent de la demanda i la disponibilitat dels alumnes i el docent. Consulteu preus i horaris a hello@levelupidiomes.es, trucant al 635 58 73 69 ó 937 63 69 55 o visitant-nos a Av. Martí Pujol 89 baixos, Badalona.

Nota sobre els nivells

Creiem que en el cas del rap, el nivell de la gran majoria del alumnes serà inicial, per aquesta raó no hi hem inclòs la separació clàssica per nivells. En cas que l’alumne tingui coneixements previs, el grup s’adaptaria a les necessitats dels alumnes.

hello@levelupidiomes.es

+34 635 587 369

+34 937 63 69 55

Contacte

Verifica que no ets un robot:
captcha