Clases de idiomas en Badalona - Level Up Idiomes
15923
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15923,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive

Instal·lacions

A Level Up disposem d’aules espaioses amb molta llum natural per a un desenvolupament molt atractiu i motivador de les nostres classes. Els espais a disposició dels alumnes són moderns, nous i tenen WIFI. GRATUÏT! Són aules còmodes on et pots moure tranquil·lament sense que l’espai sigui pas una restricció.

Activitats

A Level Up apropem els idiomes mitjançant tot tipus d’activitats, com poden ser Minecraft, on els alumnes fan ús d’aquest fantàstic videojoc per expressar-se de manera creativa; Netflix, on trobem tot tipus de programes i pelis amb les què practicar; la música, amb la què aprenem noves expressions, Story Cubes, Magic the Gathering, arts&crafts, etc… Un dels nostres objectius és connectar amb els idiomes d’una manera més orgànica i divertida.

Serveis

Classes particulars

Estudiar un idioma no és pas una tasca fàcil. Moltes vegades les dificultats venen de fora, com per exemple l’horari i la nostra disponibilitat per fer altres activitats a casa o en les nostres estones de lleure. A més a més, tots tenim diferents perspectives, idees, conceptes, habilitats i dificultats; en resum: el grup no és sempre la millor manera d’aprendre. És per aquesta raó que a Level Up posem a la teva disposició unes classes particulars 100% adaptables a tu i a les teves necessitats i objectius.

El flow i el ritme de les classes particulars el decideixes tu conjuntament amb el teu docent. Només cal que triïs un horari i ja pots començar a aprendre al teu ritme!

Si aquest és el teu cas, posa’t en contacte amb nosaltres per a poder trobar la millor opció que s’adapti a les teves necessitats com alumne.

Preparació d’exàmens

Venir a classe a passar-s’ho bé i conèixer gent és interessant i molt divertit, però alguns alumnes tenen objectius que van una mica més enllà de la classe. Per raons acadèmiques o professionals, hi ha persones que busquen aconseguir un títol oficial, ja sigui en anglès, alemany o en altres idiomes.

Aquestes classes també busquen ser divertides i dinàmiques, perquè un títol oficial no és incompatible amb Level Up i el seu estil. Tot i així, és cert que les classes i els coneixements estan més orientats a obtenir un cert nivell i un certificat.

Els nostres professionals i les nostres classes ofereixen l’experiència Level Up i també hi afegeixen un toc acadèmic que ens ajuda a anar una mica més enllà.

Si aquest és el teu cas, contacta amb nosaltres per a trobar la millor manera que assoleixis els teus objectius acadèmics/professionals.

Classes in-company

El món és un lloc cada vegada més petit i més intercomunicat. Les empreses s’han de moure i han de sortir a l’exterior a l’hora de buscar noves oportunitats, però aquestes oportunitats es troben moltes vegades darrera una barrera, no física sinó lingüística.

Les empreses que volen obrir-se al món i aprofitar totes les oportunitats que aquest els hi pot oferir han de fer una inversió en la formació dels seus treballadors. Un dels conceptes més importants que aquests treballadors han de dominar són el idiomes.

Els idiomes obren les portes de nous negocis i nous horitzons. Són la clau per a millorar i ampliar les fronteres que creiem inalterables.

Converteix la teva empresa en un entorn multilingüe. Amplia el teu negoci i la preparació del teu equip per a formar part d’un món cada vegada més divers i ple d’oportunitats.

A més, Level Up és una empresa registrada a la FUNDAE. Aprofita les oportunitats que ofereix la Fundación Tripartita per a la formació mitjançant cursos subvencionats.